Contacteer ons

Contact Persoon : Paul

Telefoonnummer : +86-755-83237778

WhatsApp : +8613714674870

Free call

Doorvoer bij de douane

December 15, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Doorvoer bij de douane

Doorvoer bij de douane

  laatste bedrijfsnieuws over Doorvoer bij de douane  0

Transit is een zeer important customs procedure for Klantms Administraties in landen die havendiensten leveren voor landen zonder zeekust.


Deze administraties moeten een doorvoeroplossing bieden voor buurlanden, en in de praktijk zorgt de administratie van deze procedures voor problemen die worden gedeeld door douaneorganisaties over de hele wereld.

We zijn bijzonder succesvol geweest met sectoren in douanetoezicht. Momenteel bieden we samen met onze partners e-trackingservice voor 35 douanediensten over de hele wereld. We ontdekten dat de meeste douanediensten nog steeds de traditionele zegels gebruiken om de transitvracht te beheren , dus er zal altijd een reeks kopzorgen zijn zoals ladingdiefstal, smokkel, drugshandel ... enz. Bovendien is het moeilijk te beoordelen of de daadwerkelijke goederen die zijn vrijgegeven voor douanevervoer hun juiste bestemming hebben bereikt, waardoor de ambtenaren gefrustreerd raakten en het extreem druk hadden met handelen
met die audits, omdat er geen efficiënt hulpmiddel is, leidt dit altijd tot vertraging bij de inklaring, sommige zelfs tot enkele maanden, wat niet alleen de supervisie-efficiëntie beïnvloedt, maar ook de bedrijfskosten van de eindgebruiker verhoogt, we hebben hebben die douane kunnen helpen om de werkdruk en vrachtdiefstal te verminderen en de efficiëntie van de inklaring te verbeteren.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jointech001@vip.sina.com
+8613714674870
barty79
paul_joint
+86-755-83237778